Sugár: Ki
Sugár:
km Set radius for geolocation
Keresés

Egyéb csobbanási lehetőségek Orfűn!

Egyéb csobbanási lehetőségek Orfűn!

ORFŰ AQUAPARK

Sok szeretettelt várjuk pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeinket a nagyszerű természeti adottságokkal rendelkező strandfürdőnkben.

A szabadidőközpont jobb megközelíthetősége érdekében a Dél-dunántúli Közlekedési Központ a nyitvatartási időhöz alkalmazkodó új autóbusz menetrenddel igazodik, a pihenni vágyok érdekében.

A vendégek részére az idei szezonban is biztosítják az élménypark területén éttermi, büfé, vattacukor és strandruházat és egyéb a szolgáltatáshoz kapcsolódó vásárlási lehetőségeket. A felújított területen a gyermekmedence, a versenymedence és az élménycsúszdák minden kedves vendégünk rendelkezésére állnak.

Web: http://orfu-aquapark.hu

Információs vonal / recepció: 70/399-1015

E-mail: recepcio@orfu-aquapark.hu; orfu@orfu-aquapark.hu

KIS-TÓ STRAND

Az Orfűi-tó ellenőrzött vízminőségű, homokos aljzatú, természetes vizű strandja.

Felnőtt egész napos jegy: 900 Ft, délután 15 órától: 700 Ft
Diák egész napos jegy: 640 Ft, délután 15 órától: 500 Ft
6 éves kor alatt ingyenes! Diákcsoportoknak kedvezmény!

Club Orfű Kft.
Orfű, Kossuth L. u. 46.
Tel.: 72/498-483, 30/577-7674
Web: www.cluborfu.hu

MAGYARHERTELENDI TERMÁL- ÉS ÉLMÉNYFÜRDŐ

Az ősfás, zöld területtel körülvett fürdőkomplexumban, mely egyedi építészeti stílusokat hordoz magában 4 fedett és 6 kültéri medence van, mely egész évben alkalmas a vendégek fogadására. Fürdőnk rendkívül családbarát, nyugodt környezetet biztosít az idelátogatóknak és nagyon sok visszajáró és új vendéget köszönthetünk napról-napra. A 2013-as nyári szezon újdonsága lesz a gyermek vízi játszótér, ahol egy családi csúszda is helyet kap.
Esti fürdő – Különleges kínálatunk az esti fürdő, mely egész évben minden pénteken és szombaton lehetőséget nyújt a vendégek számára hangulatos vagy éppen színes programokkal egybekötve.
Szauna felöntések és szaunamesterek – Szaunaparkunkban szaunamesterek gondoskodnak egyedi felöntéseikkel a valódi szauna élményeiről, és segítik bevezetni vendégeinket a szaunázás világába, helyes használatára.
Szolgáltatások – kültéri játszótér, lengőteke, óriás sakk, sporteszközök bérlése, homokos foci és röplabdapálya, aquafitness, masszázs, sóbarlang, babaúszás, relax szoba hang- és fényterápiával

7394 Magyarhertelend, Tábor u. 2.
Info vonal: 30/674-6933
Tel.: 72/521-061 (H-P 8.00-16.00 h között)
E-mail: info@hertlenditermal.hu
Web: www.hertelenditermal.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket karakterrel jelöltük