Kapcsolat:

A Pécsi-tó tőszomszédságában, madárcsicsergős környezetben, gyönyörű, a tóra néző örökpanorámával, rengeteg szabadidős tevékenység lehetőségével várja minden kedves vendégét a Terrace Apartments. A fenti faház kivételével, mely jelenleg felújítás miatt zárva van, az egész terület, annak teljes felszerelésével vendégeink rendelkezésére áll. A nyaraló átadásától és visszavételétől, illetve a hetenkénti karbantartási munkálatoktól eltekintve nem kívánjuk zavarni kedves vendégeink pihenését, de szükség esetén természetesen elérhetőek leszünk a megadott telefonszámokon. ( Kisállattal érkező vendégeink figyelmét felhívnánk, hogy a bundás barátaik által okozott károk megtérítése a gazdit terhelik. )

A környék rengeteg kikapcsolódási lehetőség közül választhat a kedves vendég. Ezek közül néhány, a teljesség igénye nélkül: Orfűi Aquapark, szabadstrand, barlangászás, gyalogos- és kerékpáros erdei túrák,kerékpárút, lovaglás, horgászat, windsurf, vizibicikli és sok más érdekesség. A közelben több kiváló étterem és büfé található, a szállástól egy karnyújtásnyira kisbolt hosszú nyitvatartási idővel. Ha esetleg valaki a város pezsgésére vágyna, Orfűtől 15km-re található Pécs számtalan kulturális és szórakozási lehetőséggel.

Beszélt nyelvek:magyar, angol”

Amit szeretnénk kiemelni:

-Kutyabarát szálláshely vagyunk, felár nélkül

-Az ár a teljes apartmanra vonatkozik, a vendégek számától függetlenül (Max. 5 fő)

-Az apartman teljesen felszerelt ( A konyhában minden megtalálható akár a mindennapos főzéshez is; a bográcsozáshoz / tárcsán sütéshez / grillezéshez minden felszerelést biztosítunk, beleértve a tüzifát is; a piperecikkekről ,fogkefékről is gondoskodunk )

Cím

Címünk:

Orfű, Herman Ottó u. 23

GPS:

46.1550138, 18.1420931

Telefon:
Kapcsolat a tulajdonossal