Kapcsolat:

A Melinda Vendégház szívesen látja Önöket az idei évben is! Szolgáltatásaink az alábbiakkal bővültek: több mint 100 magyar nyelvű több mint 500 idegen nyelvű Tv csatorna, dvd, térkövezett autóbejáró, homokozó, WIFI használat, Számítógép, Kerékpár használat, Klíma, Hinta, Napozóágyak, Etetőszék, stb.. A ház tóra néző panorámával, festői környezetben az orfűi tónál található. Csendes utcában a tótól alig 100 méterre, főút, és Orfű központjához mégis közel. A kétszintes ház alsó szintjén nappali ,étkező, jól felszerelt konyha, fürdőszoba, WC található. Az emeleten külön található a 2 db szoba, amelyek klimatizálhatóak, biztosítva a pihenést akár családjával akár baráti társasággal érkezik. Az udvarban kerti bútorok, tűzrakóhely, grillezési-és bográcsozási lehetőség, van. A parkolás zárt udvarban lehetséges. Szép kártya elfogadó hely. 20.000 Ft/ház/éj +IFA(350Ft) 18 év alatt ingyenes.

Orfű Baranya megye egyik gyöngyszeme, Pécstől 14 kilométerre fekszik. A nyugat-Mecsek lankái között a hatvanas években mesterségesen létrehozott tórendszer eleme a 72 hektáros Pécsi-tó. Partján a pihenés mellett az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják a számukra kedves tevékenységet. Az itt-tartózkodás idejére családias környezetet kínál a Melinda Vendégház. A ház panorámája a tóra néz, a község centruma néhány perces sétával elérhető.

A Melinda vendégház a főútról könnyen megközelíthető, a zajtól mégis védett környezetben fekszik. A látogatók kényelmét a modern kor eszközei biztosítják. A kétszintes ház alsó szintjén nappali, étkező, jól felszerelt konyha, fürdőszoba, WC található. Az emeleten két különálló, klimatizálható szobában pihenhetnek a vendégek. A közös időtöltésre alkalmas az udvar, ahol grillezési és bográcsozási lehetőség van. Várjuk önöket egész évben a Melinda Vendégházban, Orfűn!
https://youtu.be/YN-p9HmEHCk

Kapcsolat a tulajdonossal