Kapcsolat:

A nyaralóról

Fekvése:Csendes helyen, az orfűi kilátó közelében, az orfűi kistó strandtól kb.300 méter távolságra található, egyedülálló panorámás helyen, kilátással a Mecsek dombjaira és a Kistó homokos strandjára.

A vendégház autóval az orfűi szerpentinen közelíthető meg a Napfény utcáról.

Gyalog a tótól egyenes gyalogút vezet a strandtól a nyaralóig meredek úton. A felső harmadon lépcsőzni kell, lásd a mellékelt térképen.

Alapterülete: 85 m2. Férőhely: 5+4 pótágy.

A Földszinten van egy nagyméretű nappali-konyha-étkező. A konyhában minden megtalálható, ami a főzéshez kell, edények, gáztűzhely és nagy hűtő, aminek 3-rekeszes mélyhűtője van. A konyharész az étkezőtől konyhapulttal van leválasztva. Az étkezőasztalt 8-10 személy tudja körbeülni. A nappali részben 2 fő részére normál méretű faágy van, mely függönnyel elszeparálható pihenés idejére. Ezen a szinten található a zuhanyzó és külön a WC. TV van a nappaliban. A nappali előtt 40 m2-es terasz van napernyővel és kerti bútorral felszerelve. A terasz mellett lehet grillezni és bográcsozni.

Az első szinten ötágyas családi szoba van(franciaágy + emeletes ágy + gyerekágy), ahonnan ki lehet menni az első emeleti teraszra. TV itt is van DVD lejátszóval. A lépcsőtől, mely továbbmegy az emeletre függönnyel van leválasztva. Ezen a szinten van kialakítva egy játszósarok sok játékkal.

A második szinten a tetőtérben kettő darab kétágyas szoba található. A nagyobbik hálószobában nagyméretű franciaágy és egy heverő, TV, a kisszobában egy 180 cm hosszú és 140 cm széles kétszemélyes franciaágy és egy szivacs pótágy van.

Fontos tudnivalók

A fürdővizet tisztított házi vízmű rendszer biztosítja. Ivóvíznek és főzéshez palackozott ásványvizet adunk.

Ágyneműt huzattal együtt biztosítunk.

Télen a vendégház földszinti része fatüzeléses kályhával fűthető, ahonnan a meleg a nyitott lépcsőn keresztül az emeleti szobákba felszáll. Fűtéshez fát biztosítunk, az ár tartalmazza a tüzelő árát. Az emeleti szobákban a hőmérséklet alacsonyabb, mint a földszinten, ezért elektromos ágymelegítőt biztosítunk a meleg alváshoz.

Az épület előtt 2 db autónak van nyitott parkoló kialakítva, a nyaraló nincs kerítéssel bekerítve.

Házirend a nappaliban van kifüggesztve, kérjük betartani.

A Magyarhertelendi Termálfürdő a szomszédos faluban egész évben nyitva tart, ezért télen se felejtsenek el fürdőruhát hozni !

 

Cím

Címünk:

Orfű, Pince sor 5

GPS:

46.139856, 18.150848

Telefon:
Kapcsolat a tulajdonossal